logo huisartsopleiding nederland

Herman Bueving voorzitter bestuur Huisartsopleiding Nederland

Na bijna 10 jaar deel uitgemaakt te hebben van het Dagelijks Bestuur van Huisartsopleiding Nederland, eerst als vice-voorzitter en later als voorzitter, heeft Joop Blaauw per 1 januari 2017 Huisartsopleiding Nederland verlaten. Wij danken Joop Blaauw voor zijn inzet bij Huisartsopleiding Nederland en wensen hem veel succes in zijn nieuwe functie als voorzitter bij de RGS.

 

Het Algemeen Bestuur heeft Herman Bueving, hoofd van de Huisartsopleiding Erasmus MC, gevraagd het voorzitterschap van Huisartsopleiding Nederland op zich te nemen. Herman is daartoe bereid en zal dat doen naast zijn functie als hoofd Huisartsopleiding Rotterdam.

 

Gerda van der Woude is per 1 januari 2017 toegetreden tot het Dagelijks Bestuur van Huisartsopleiding Nederland. Zij is geen onbekende voor Huisartsopleiding Nederland omdat zij al enige tijd deel uitmaakt van het Algemeen Bestuur van Huisartsopleiding Nederland. Gerda van der Woude is huisarts-opleider in Coevorden en heeft de functie van penningmeester van Herman Bueving overgenomen.

 

Wij wensen Herman Bueving en Gerda van der Woude allebei succes in hun nieuwe functie.