Leergesprekspel

Als opleider voer je regelmatig gesprekken met je aios. Tijdens deze gesprekken komen aspecten van het huisartsenvak en de opleiding tot huisarts aan de orde aan de hand van vragen of ervaringen van de aios of observaties van jou als opleider. De leergesprekspel-app kan helpen bij het vinden van nieuwe of verrassende invalshoeken voor deze leergesprekken.

Speel het leergesprekspel

Hoe is jouw time-management? Waarin verschillen jullie als opleider en aios? In hoeverre vertel je je collega's over je persoonlijke leven, ervaringen en gevoelens? Hoe bespreek je palliatieve sedatie en euthanasie? Vind deze vragen en meer in de leergesprekspel-app!
Leergesprekspel-app-huisartsopleiding

Specifieke onderwerpen

De app bevat vragen rondom 16 specifieke onderwerpen binnen de huisartsgeneeskunde met open vragen die je op willekeurige volgorde met elkaar kan bespreken. Door je samen te verdiepen in diverse onderwerpen, benut je elkaars competenties en vergroot je je eigen competenties. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld schaamte en onzekerheid, organiseren, fouten & incompetenties, maatschappelijk handelen en gevoelens ten opzichte van patiënten.

Download de app

Het gebruik van de leergesprekspel-app is gratis. De app is beschikbaar voor iPhone, iPad en Android via onderstaande appstores: