Schermafbeelding 2021-11-18 om 10.45.41

Theatertour huisartsopleiding

Datum: 25 januari | online

De huisartsopleiding organiseert een gratis theatervoorstelling over het mooie huisartsenvak. Tijdens de voorstelling verrast, inspireert en overvalt cabaretier Michiel Peereboom je met zijn eigenzinnige kijk op het vak van de huisarts. Michiel Peereboom heeft geneeskunde gestudeerd én is cabaretier. Wie zijn toch die mensen die huisarts willen worden en valt er in de praktijk nog wat te lachen?

Aangepaste theatertour

In verband met coronamaatregelen is de theatertour aangepast. Op dinsdagavond 25 januari zenden we een online theatervoorstelling uit.

Kaarten bestellen

De theatertour is exclusief voor basisartsen en zesdejaarsstudenten geneeskunde. Wil je bij de online voorstelling aanwezig zijn? Bestel dan nu een gratis kaartje.

Over Michiel Peereboom

Humor in de praktijk

Michiel Peereboom studeerde in 2001 af als basisarts aan de Rijksuniversiteit Groningen, waarna hij zich specialiseerde als cabaretier, filmmaker en tekstschrijver. Door zijn medische achtergrond heeft hij kennis van zaken en als cabaretier weet hij deze medische kennis om te zetten naar humor in de praktijk.
Theatertour-huisartsopleiding-Michiel-Peereboom

Programma online theatervoorstelling

Op dinsdag 25 januari is de online theatervoorstelling. Na de voorstelling ben je van harte welkom om online te praten over het vak en de opleiding met aios uit Enschede, Zwolle, Maastricht, Eindhoven en Goes. Zorg je voor een drankje? Dan verzorgen wij een borrelhapje.

  • 19.30 uur – aanvang voorstelling
  • 20.30 uur – napraten & borrel

Coronamaatregelen

De veiligheid en gezondheid van de bezoekers en onze medewerkers en die van het theater staan voorop. We volgen de coronamaatregelen van de overheid. Mocht de voorstelling niet door kunnen gaan of aangepast moeten worden, dan zullen we je hierover informeren.

Vragen en contact

Voor meer informatie over de theatertour kun je contact opnemen met:

E-mail: support@huisartsopleiding.nl