Schermafbeelding 2021-11-18 om 10.45.41

Theatertour huisartsopleiding

Datum: 12, 13, 17, 19 en 24 januari

De huisartsopleiding organiseert een gratis theatervoorstelling over het mooie huisartsenvak. Tijdens de voorstelling verrast, inspireert en overvalt cabaretier Michiel Peereboom je met zijn eigenzinnige kijk op het vak van de huisarts. Michiel Peereboom heeft geneeskunde gestudeerd én is cabaretier. Wie zijn toch die mensen die huisarts willen worden en valt er in de praktijk nog wat te lachen?

Kaarten bestellen

De theatertour is exclusief voor basisartsen en zesdejaarsstudenten geneeskunde. Wil je één van de voorstellingen bijwonen? Bestel dan nu een gratis kaartje.

Over Michiel Peereboom

Humor in de praktijk

Michiel Peereboom studeerde in 2001 af als basisarts aan de Rijksuniversiteit Groningen, waarna hij zich specialiseerde als cabaretier, filmmaker en tekstschrijver. Door zijn medische achtergrond heeft hij kennis van zaken en als cabaretier weet hij deze medische kennis om te zetten naar humor in de praktijk.
Theatertour-huisartsopleiding-Michiel-Peereboom

Programma

Het programma en de aanvangstijd van de voorstelling zijn overal hetzelfde. Na de voorstelling ben je van harte uitgenodigd om tijdens de borrel te praten met aios over het vak en de opleiding.

  • 19.00 uur – ontvangst & welkom
  • 19.30 uur – aanvang voorstelling
  • 20.30 uur – napraten & borrel

Data en locaties

De voorstellingen worden op verschillende data door het hele land gespeeld. Voor de voorstelling in Goes is gratis busvervoer mogelijk van en naar Rotterdam.

DatumPlaatsTheater
Woensdag 12 januariEnschedeVestzaktheater
Donderdag 13 januariZwolleOdeon
Maandag 17 januariMaastrichtTheater aan het Vrijthof
Woensdag 19 januariEindhovenParktheater
Maandag 24 januariGoesTheater de Mythe

Coronamaatregelen

De veiligheid en gezondheid van de bezoekers en onze medewerkers en die van het theater staan voorop. We volgen de coronamaatregelen van de overheid. Mocht de voorstelling niet door kunnen gaan of aangepast moeten worden, dan zullen we je hierover informeren.

Vragen en contact

Voor meer informatie over de theatertour kun je contact opnemen met:

E-mail: support@huisartsopleiding.nl