Meeloopdag

Overweeg je te solliciteren voor de huisartsopleiding, maar heb je nog vragen of wil je weten wat je kunt verwachten? Dan is het goed om te weten dat je op verschillende manieren kunt kennismaken met het vak. Zo kun je een dag meelopen in een praktijk en ervaren hoe het is om huisarts te zijn.

Hoe het werkt

Anios en basisartsen krijgen de gelegenheid om een dag mee te lopen in een huisartspraktijk. Opleiders en aios nemen de tijd om vragen te beantwoorden, een goed beeld te geven van het huisartsvak en te laten zien hoe een dag op een huisartspraktijk verloopt. Meedoen met de meeloopdag is mogelijk in verschillende regio’s.

Liever bellen?

Heb je geen tijd voor de meeloopdag of wil je liever eerst bellen met een aios of huisarts? Dat kan ook!

Reacties

“Voor mij waren de coschappen jaren geleden. De meeloopdag heeft mij weer een actueel beeld gegeven van het huisartsenvak.”

“Het is een goede manier om een indruk te krijgen van de huisartsgeneeskunde.”

“Er werd zelfs ruimte ingelast voor alle vragen over de opleiding. Werd meteen warm ontvangen en heb een afwisselend spreekuur gezien!”

“Ik was positief verrast over het feit dat er zoveel mogelijk was binnen de praktijk, qua praktische dingen zoals bijvoorbeeld het oogspiegelen en de chirurgische verrichtingen.”

Vragen en contact

Heb je vragen over de Meeloopdag? Neem dan contact op met:

Team werving, selectie en plaatsing
E-mail: support@huisartsopleiding.nl
Tel: 030 227 2820

Gerelateerd aan deze pagina