Voorlichting over ‘huisartsopleiding op de huisartsenpost’

Het dienstdoen op een huisartsenpost biedt huisartsen in opleiding een unieke leeromgeving. Heel anders dan een huisartspraktijk. Het is belangrijk dat aios, opleiders en triagisten weten hoe de huisartsopleiding op de post in zijn werk gaat. Zodat aios goed voorbereid op de post aan de slag kunnen. Hiervoor is voorlichtingsmateriaal beschikbaar gekomen in een online toolbox.

Toolbox-Spoedzorg

Opleidingscoördinatoren, managers van posten en andere betrokkenen zijn vrij om de informatie- en instructiematerialen in de toolbox naar eigen inzicht te gebruiken en op maat te maken voor hun eigen situatie op de post.

In de digitale toolbox staan diverse materialen, zoals een film over consultvoering op de post, een voorbeeld presentatie en voorbereidingsopdrachten. Daarnaast zijn er diverse folders voor aios, opleiders en triagisten over de huisartsopleiding op huisartsenpost. Neem een kijkje in de Toolbox Spoedzorg op de post.

Vragen en contact

Wil je meer weten over de ontwikkelde materialen of heb je een suggestie voor de toolbox? Neem dan contact op met: communicatie@huisartsopleiding.nl.