Rotterdam | Erasmus MC

Een grote variatie aan opleidingsplaatsen en ruime aandacht voor de wetenschap. Bij het Erasmus MC leiden we artsen op tot huisartsen die hun vak bekwaam en met bezieling uitoefenen. Tijdens de opleiding heb je inspraak in het onderwijs dat je volgt, zodat jij je eigen stijl als huisarts kunt ontwikkelen.

Irene Herrings

In opleiding in Rotterdam

“In de gevarieerde regio Rotterdam kun je goed ontdekken wat bij je past. Onderwijs en begeleiding zijn supergoed geregeld. Ik was verrast door de openheid op het instituut. Hier voel je je nooit verloren.”
aios-erasmus

Vestigingsgebied opleiders

De praktijken en stage-inrichtingen bevinden zich in Zuid-Holland, Noord-Brabant, West-Brabant en Zeeland (incl. Zeeuws-Vlaanderen). Door de grootte van de opleidingsregio moet je, afhankelijk van waar je woont, rekening houden met een reistijd die kan variëren tussen de 30 – 90 minuten.
Wil je de gehele opleiding in Zeeland doen? Ga dan naar de pagina pilot Zeeland.

rotterdam

Koppelingsprocedure

Zowel in het eerste als derde opleidingsjaar bezoekt de aios drie opleidingspraktijken die zijn geselecteerd op reistijd. In het derde jaar zijn ook individuele onderwijskundige criteria van toepassing. Op basis van de voorkeuren van de aios en de opleider komen we tot een definitieve koppeling. Meer informatie is te vinden in ons handboek huisartsopleiding en op onze website.

Aios in Rotterdam

"Pluspunt van de opleiding is de variatie in opleidingsplaatsen."

Lees het interview met Huub
rotterdam-aios-huub-de-jonge
Vragen en contact

Wil je meer weten? Neem dan contact op met:

Anita Seip
Ondersteuning selectie
E-mail: a.seip@erasmusmc.nl
Tel: 010 703 1154

drs. Anne de Witt
Voorzitter selectie
E-mail: a.dewitt-dejong@erasmusmc.nl
Tel: 010 703 0004

Website: opleidingsinstituut Erasmus MC

Gerelateerd aan deze pagina