Rotterdam | Erasmus MC

Huisartsopleiding Erasmus MC verzorgt de driejarige opleiding tot huisarts. We leiden artsen op tot huisartsen die hun vak bekwaam en met bezieling uitoefenen.

Eline Schreuders

In opleiding in Rotterdam

"De grootste pre is de aandacht voor voor wetenschap. Wat dat betreft kun je hier helemaal los. Ook ben je als aios actief betrokken bij het onderwijs, het is goed georganiseerd.''
erasmusmc-aios-eline

Vestigingsgebied opleiders

De praktijken en stage-inrichtingen bevinden zich in Zuid-Holland (zuid), Noord-Brabant (west) en Zeeland. Als je geplaatst wil worden in Zeeland kun je dat aangeven bij je sollicitatie. Meer weten? Ga dan naar de pagina pilot Zeeland.

rotterdam-en-zeeland

Koppelingsprocedure

In het eerste opleidingsjaar voert de aios op het opleidingsinstituut kennismakingsgesprekken met drie opleiders. Op basis van de voorkeuren van aios en opleiders komen we tot een definitieve koppeling.

In het derde opleidingsjaar bezoekt de aios drie opleidingspraktijken die zijn geselecteerd op reistijd en individuele onderwijskundige criteria. Op basis van de voorkeuren van aios en opleiders komen we tot een definitieve koppeling. Meer informatie is te vinden in ons Handboek Huisartsopleiding en op onze website.

Aios in Rotterdam

"Pluspunt van de opleiding is de variatie in opleidingsplaatsen."

Lees het interview met Huub
rotterdam-aios-huub-de-jonge
Vragen en contact

Wil je meer weten? Neem dan contact op met:

Anita Seip
Ondersteuning selectie
E-mail: a.seip@erasmusmc.nl
Tel: 010 703 1154

drs. Anne de Witt
Voorzitter selectie
E-mail: a.dewitt-dejong@erasmusmc.nl
Tel: 010 703 0004

Website: opleidingsinstituut Erasmus MC

Gerelateerd aan deze pagina