20210322-huisartsopleiding-348

Meekijken met een aios

Hoe is het om huisarts in opleiding te zijn? Hoe ziet je dag eruit op een huisartsenpost? Wat doe je allemaal tijdens een terugkomdag? Tijdens de dokterstas on tour volgden we Elleke, Jan, Sanne, Lobke, Mirte, Anne en andere aios tijdens hun werk in de huisartspraktijk, stages, diensten en terugkomdagen.

Leren in de praktijk

Als aios leer je vooral in de praktijk. Tijdens je opleidingsperiode in de huisartsenpraktijk en tijdens de externe stages. In de video’s volgen we verschillende aios tijdens hun werk in de huisartsenpraktijk, de huisartsenpost en de externe stages.

De terugkomdag

Een vast onderdeel van de opleiding is de terugkomdag. Een dag in de week krijg je onderwijs op je instituut en ontmoet je je mede-aios om ervaringen uit te wisselen en te werken aan casuïstiek, theorie, feedback en vaardigheden.

Aios Clara Zijlstra

Toetsen en beoordelen

Tijdens de huisartsopleiding maak je verschillende toetsen en word je op verschillende manieren beoordeeld. Clara Zijlstra is derdejaars aios in Maastricht en vertelt in haar column hoe ze het toetsen en beoordelen binnen de opleiding ervaart.
Lees de column van Clara
Clara Zijlstra

Blijf op de hoogte

Ben je student geneeskunde, basisarts of anios en wil je op de hoogte worden gehouden van activiteiten die wij organiseren, zoals meeloopdagen, theatervoorstellingen en pubquizen? Meld je dan aan voor onze mailinglijst.

Vragen en contact

Heb je een vraag over de opleiding? Neem dan contact met:

Team werving, selectie en plaatsing
E-mailsupport@huisartsopleiding.nl
Tel: 030 227 2820

Gerelateerd aan deze pagina