logo huisartsopleiding nederland

Aanmelden abonnement LHK-toets

Houd uw kennis van de huisartsgeneeskunde up-to-date en neem een abonnement op de Landelijke Huisartsgeneeskundige Kennistoets. 

 

U krijgt:

 

 

Wij bieden de toets digitaal aan in de maanden mei en november. Daaraan voorafgaand ontvangt u een e-mail met het internetadres en uw persoonlijke inloggegevens. 

 

Aanmelden

Let op! Bent u huisartsopleider? Dan hoeft u zich niet aan te melden. U krijgt de toets gratis aangeboden door Huisartsopleiding Nederland.

 

Formulier 1: Aanmelden als abonnee

Dit formulier is bedoeld voor huisartsen die zich willen abonneren op de LHK-toets. Gaat u tevens fungeren als 'Coördinator nabespreking', dan verzoeken wij u dit aan te geven op het formulier door te kiezen voor de optie: Ik meld mij aan als Abonnee en Coördinator nabespreking.

 

Formulier 2: Aanmelden als coördinator (geen deelnemer aan de toets)

Dit formulier is bedoeld voor personen die zich willen aanmelden als 'Coördinator nabespreking' en zelf niet deelnemen aan de toets.

 

Abonnementsvoorwaarden

Abonnementskosten

Het abonnementsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. De kosten van het jaarabonnement bedragen €100,- euro. Hiervoor wordt halfjaarlijks een bedrag van € 50,- euro gefactureerd. Wanneer u zich aanmeldt:

- tussen 1 april en 30 september ontvangt u de eerste toets in november;

- tussen 1 oktober en 31 maart ontvangt u de eerste toets in mei.

Het jaarabonnement wordt stilzwijgend omgezet naar een abonnement voor onbepaalde tijd.

 

Abonnement beëindigen

Na het eerste jaar kunt u uw abonnement maandelijks opzeggen, met inachtneming van een opzegtermijn van een maand. U kunt hiervoor gebruik maken van het Opzegformulier of neem contact op met het secretariaat. Vermeld altijd uw naam, adres en BIG-nummer. Uw abonnement wordt vervolgens beëindigd per de 1e dag van de eerstvolgende kalendermaand.