E-portfolio

Tijdens je opleiding ga je werken met een e-portfolio. Je houdt dit zelf bij en geeft je begeleiders ook toegang. Zo hebben zowel jij als jouw begeleiders op elk moment een actueel beeld van je vorderingen.

Doel

Het doel van het e-portfolio is tweeledig. Het is aan de ene kant een plek waar je toetsuitslagen, feedback op je toetsen en reflecties op je voortgang verzamelt. Aan de andere kant gebruik je die informatie om je leerplan te maken of bij te stellen.

CompetentieBeoordelingsLijst

Korte Praktijk Beoordeling

Korte Vaardigheden Beoordeling

Maastrichtse Anamnese en Advies Scorelijst

Landelijke Huisartsgeneeskundige Kennistoets

Kennis Over Vaardigheden

Gebruik

In het e-portfolio zijn een aantal dossiers en formulieren standaard aangemaakt. Bijvoorbeeld ComBeLs, KPB, KVB en MAAS 2.0. Ook is er een formulier waarmee je je leerplan kunt maken. Daarnaast kun je zelf dossiers aanmaken en nieuwe bestanden toevoegen. De toetsuitslagen van de LHK- en KOV-toets worden automatisch toegevoegd. Al deze informatie gebruik je als voorbereiding op je voortgangsgesprekken.

Handleiding

Ga je voor het eerst aan de slag met het e-portfolio of heb je een vraag? In de online handleiding vind je meer informatie over starten met het portfolio en de structuur van het portfolio.

Vragen en contact

Heb je een vraag over het gebruik van het e-portfolio? Dan kun je die stellen bij jouw opleidingsinstituut. Voor technische vragen kun je terecht op de supportwebsite.