HA Spoedzorgcongres: ‘Spoedzorg in Beweging’

Datum: 16 en 17 juni 2022 Locatie: Koning Willem II Stadion Tilburg

Huisartsopleiding Nederland organiseert in samenwerking met PrimaCura Huisartsen Spoedpost het HA Spoedzorgcongres. Het is een congres over de nieuwste inzichten in de spoedzorg voor aios, opleiders en huisartsen. Op beide dagen bieden we hetzelfde programma aan, zodat je kan kiezen op welke dag je aanwezig bent.

Inhoud

Tijdens het Spoedzorgcongres krijg je levensechte patiëntcasussen gepresenteerd en leer je hoe je deze volgens de nieuwste wetenschappelijk onderbouwde inzichten het best kan benaderen. Deze inzichten helpen je bij je werk als huisarts op de huisartsenpost of bij spoed in de dagpraktijk.

Voor wie

Het congres is voor alle aios van de huisartsopleiding, opleiders en huisartsen die kennis willen maken met de nieuwste inzichten in de spoedzorg. Ook kunnen de huisartsen van de gastorganisatie PrimaCura Huisartsen Spoedpost het congres bijwonen.

Locatie

Het HA Spoedzorgcongres wordt dit jaar gehouden in het Koning Willem II stadion in Tilburg. Dit is een bijzondere en actieve locatie.

Er is een rechtstreekse busverbinding tussen het station Tilburg en het stadion en er is ruim parkeergelegenheid bij het stadion.

Kosten

Het congres is gratis voor aios. Opleiders betalen €50,- en niet opleiders €100,- voor een hele dag, inclusief lunch en borrel.

Bij annulering rekenen we €50,- administratiekosten, tenzij vervanging is geregeld. Annulering of vervanging geef je door aan de congresorganisatie, via info@huisartsopleiding.nl.

Aanmelden

In december volgt de uitnodiging voor het congres. Dus houd je mailbox of deze webpagina in de gaten!

Reacties van deelnemers van het spoedzorgcongres in Burgers Zoo, 2017:

“Heerlijk, eindelijk weer eens naar direct toepasbare nascholing waar ik elke dienst wat aan heb!”

“Efficiënt om in korte tijd een korte update te krijgen van veel voorkomende spoedcasus”.

Vragen en contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

E-mail: info@huisartsopleiding.nl