HN_LS-24jan_webheader1200x266_def2

Ontdek huisartsgeneeskunde

24 januari 2023 Livestream 19.00 - 20.00

Ben jij basisarts of masterstudent geneeskunde? Meld je dan aan voor onze livestream op 24 januari. Claudia Lobo, opleidingshoofd van het Radboudumc en Carolien Blom, huisarts in Oldenzaal gaan in gesprek met diverse gasten die je alles vertellen over het huisartsenvak en de opleiding.

Programma

  • 19.00 – in gesprek met Claudia en Carolien
  • 19.30 – start workshops
  • 20.00 – afsluiting

Workshops

Na het afronden van het gesprek met Claudia en Carolien kun je een van onderstaande workshops volgen:

  1. In gesprek met een aios. Wil je na de livestream meer horen over het vak of de opleiding, of heb je een brandende vraag? Aios huisartsgeneeskunde gaan graag met je in gesprek.
  2. Kiezen voor gevorderden. Hoe maak je de grote keuzen in je leven? ‘Je moet je gevoel volgen!’, zegt de een. ‘Doen wat je echt wilt!’, zegt de ander. ‘Je eigen leven leiden!’, zegt de derde. Allemaal onzin natuurlijk. Filosoof Menno de Bree legt uit waarom.
  3. Duurzaam praktiseren en ondernemen. Dennis Pot, de ‘zelfverklaarde’ 1ste CO2-neutrale huisarts van Nederland en medeoprichter van De Groene Huisarts neemt je mee hoe je als huisarts duurzaam kan praktiseren en ondernemen. Want als huisarts krijg je op je spreekuur nu al te maken met de gevolgen van klimaatveranderingen. Alle facetten van het vak worden met een groene bril bekeken, van reisbewegingen tot groene energie, van biologisch afbreekbaar wc papier tot duurzame bank.

Aanmelden

De livestream en deelname aan de workshops zijn exclusief voor basisartsen en masterstudenten geneeskunde die nog een keuze moeten maken voor een specialisatie. Wil je erbij zijn? Wacht dan niet te lang met aanmelden. Je deelname is gratis. Alle praktische informatie over het volgen van de livestream en de workshops ontvang je vlak van tevoren.

Meer weten?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met:

Team Werving, selectie en plaatsing
E-mail: support@huisartsopleiding.nl
Tel: 030 227 2820