Abonnement LHK-toets

De LHK-toets is een handig middel voor huisartsen die hun kennis op peil willen houden. Je kunt daarom een abonnement nemen op de LHK-toets. Deelname aan de LHK-toets is geaccrediteerd met 2 punten per toets.

Inhoud abonnement

Een abonnement op de LHK-toets kost € 100,- per jaar. De volgende zaken zijn bij het abonnement inbegrepen:

  • 2 keer per jaar de LHK-toets
  • Direct online feedback op uw toetsresultaat
  • 2 accrediteringsuren per toets
  • Mogelijkheid tot intercollegiale nabespreking

Je krijgt de toets online aangeboden in mei en november.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden als abonnee of als coördinator nabespreking van de LHK-toets. Wil je je voor beide aanmelden? Geef dat dan aan op het aanmeldingsformulier voor abonnees.

Kosten

Het abonnementsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. De kosten van het jaarabonnement bedragen €100,-. Hiervoor wordt halfjaarlijks een bedrag van € 50,- euro gefactureerd. Meld je je aan tussen 1 april en 30 september? Dan ontvang je de eerste toets in november. Meld je je aan tussen 1 oktober en 31 maart ontvang je de eerste toets in mei. Het jaarabonnement wordt stilzwijgend omgezet naar een abonnement voor onbepaalde tijd.

Opzeggen

Na het eerste jaar kun je je abonnement maandelijks opzeggen. Hou daarbij rekening met een opzegtermijn van een maand. Je kunt hiervoor gebruik maken van het opzegformulier of een e-mail sturen naar info@huisartsopleiding.nl. Vermeld altijd je naam, adres en BIG-nummer. Je abonnement wordt vervolgens beëindigd per de eerste dag van de eerstvolgende kalendermaand.

Hulp nodig

Maak je de LHK-toets online en heb je vragen? Bijvoorbeeld over tussentijds opslaan of printen? Download dan ons hulpdocument.

Contact en vragen

Heb je een vraag over een abonnement op de LHK-toets? Neem dan contact op met:

Afdeling Toetsing
E-mail: toetsing@huisartsopleiding.nl
Tel: 030 227 2818