Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht bestaat uit drie onafhankelijke leden. De Raad van Toezicht is hierbij het klankbord voor de werkorganisatie en ziet toe op een doelmatige bedrijfsvoering.

Voorzitter

mr. Hedwig Loeffen

Hedwig Loeffen is jurist en al ruim 15 jaar toezichthouder bij verschillende organisaties in ouderenzorg, welzijn en eerstelijnszorg. Zij is voorzitter van de Raad van Toezicht van de Carante Groep. Ook is zij voorzitter van de Raad van Commissarissen van Huisartsenzorg Zaanstreek Waterland en lid van de Raad van Commissarissen van Mediis in Gouda. Als voorzitter van de Raad van Toezicht van Huisartsopleiding Nederland zet zij graag haar ervaring als voorzitter in, waarbij naast het algemene toezicht, verbinding en samenwerking essentieel zijn.
Hedwig Loeffen
Lid

Daan van Duin MBA

Daan van Duin is werkzaam als bedrijfsvoerend divisiemanager revalidatie (MSR) bij Reade – revalidatie & reumatologie. Hiervoor was hij Directeur Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ) en Eerstelijns Verblijf (ELV) bij Stichting Sint Jacob en heeft hij gewerkt als consultant bij Deloitte voor opdrachten in de zorgsector. Daan is zijn carrière gestart als fysiotherapeut in de eerste lijn. Aansluitend heeft hij een mba Management in de Zorg aan Nyenrode afgerond. Daan is ook lid van de Raad van Commissarissen bij Zorggroep Haarlemmermeer.
Daan van Duin
Lid

drs. Sabine Muijrers

Sabine Muijrers is bestuurder bij de Gelderhorst, een landelijk centrum voor oudere doven. Daarvoor vervulde zij verschillende directiefuncties in zowel de zorg als het bedrijfsleven. Zo was zij werkzaam als algemeen directeur bij Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen, Bartiméus (directeur), Stichting Philadelphia Zorg (rayondirecteur) en PWC (director). Zij is daarnaast ook lid van de Raad van Toezicht bij Stichting Visitatie Woningcorporaties Nederland (SVWN).
Sabine Muijrers