logo huisartsopleiding nederland

Raad van Toezicht

Raad van Toezicht

 

mr. Hedwig E.L. Loeffen (voorzitter)

Hedwig Loeffen is jurist en al ruim 15 jaar toezichthouder bij verschillende organisaties in ouderenzorg, welzijn en eerstelijnszorg. Zij is voorzitter van de Raad van Toezicht van de Carante Groep, een samenwerkingsverband van twaalf zelfstandige organisaties. Ook is zij voorzitter van de Raad van Commissarissen van Huisartsenzorg Zaanstreek Waterland en lid van de Raad van Commissarissen van Mediis in Gouda. Hedwig is daarnaast maatschappelijke actief -op vrijwillige basis- bij organisaties die van belang zijn voor de kwetsbare burgers op het gebied van armoedebestrijding en algemeen welzijn. Als voorzitter van de Raad van Toezicht van Huisartsopleiding Nederland zet zij graag haar ervaring als voorzitter in, waarbij naast het algemene toezicht, verbinding en samenwerking essentieel zijn.

 

Daan D. B. van Duin MBA

Daan van Duin is werkzaam als Directeur Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ) en Eerstelijns Verblijf (ELV) bij Stichting Sint Jacob. Hiervoor heeft hij gewerkt als consultant bij Deloitte en daar altijd opdrachten gedaan in de zorgsector. Daan is geschoold als fysiotherapeut en is zijn carrière gestart in de eerste lijn. Aansluitend heeft hij Management in de Zorg, een MBA opleiding en Nyenrode afgerond.

 

drs. Sabine J.J.M. Muijrers MMC

Sabine Muijrers is algemeen directeur van de Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen (SKGZ). Hiervoor vervulde zij verschillende directiefuncties in zowel de zorg als het bedrijfsleven. Zo was zij werkzaam bij Bartiméus (directeur), Stichting Philadelphia Zorg (rayondirecteur) en PWC (director). Zij is daarnaast ook lid van de Raad van Toezicht bij Stichting Visitatie Woningcorporaties Nederland (SVWN).