STARtclass toets

De STARtclass bereidt aios voor op het verlenen van spoedeisende zorg. Er is een STARtclass in het eerste en tweede opleidingsjaar. Beide cursussen worden afgesloten met een aantal toetsen.

Doel en uitvoering

Tijdens de STARtclass maak je kennis met de internationaal toegepaste ABCDE-systematiek. Je oefent deze in kleine groepjes onder leiding van ervaren docenten. De STARtclass-toetsen zijn bedoeld om te beoordelen of je de benodigde kennis en vaardigheden voldoende beheerst. Bij STARtclass I gebeurt dat via een scenariotoets die wordt afgenomen na de cursus. STARtclass II begint met een kennistoets. Na afloop volgt een kennistoets en een scenariotoets.

Wanneer

Meer informatie over de startdata van de STARtclass en de data waarop de toetsen worden afgenomen vind je bij Schola Medica.

Auteursrechten

De STARtclass-toets is eigendom van Huisartsopleiding Nederland. Er rust daarom auteursrecht op de vragen en de bijbehorende antwoordsleutels. Meer informatie over het delen van de vragen en antwoordsleutel lees je in het document publicatiebeleid.

Download
Vragen en contact

Heb je vragen over de STARtclass toets? Neem dan contact op met:

Team Toetsing
E-mailtoetsing@huisartsopleiding.nl
Tel: 030 227 2807

Gerelateerd aan deze pagina